CUMPĂRĂ 0
COMANDĂ
ACUM

0742.055.532
0733.120.505

contact@trains-addicted.ro

RomânăEnglish

Politica de retur

Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/ a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, completand o declaratie de retragere accesand formularul standard sau orice alt tip de declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Formular retur word - Formular retur pdf

Produsele returnate trebuiesc expediate prin curier rapid sau inmanate direct noua,

la adresa Str. Paris Nr. 123, 400055 Cluj Napoca,

nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Nu se accepta returnari prin posta-romana, sau alte firme ce furnizeaza servicii de transport si implica deplasarea noastra la o anumita locatie, pentru a ridica coletul.

Returnarea sumelor cuvenite se face prin transfer bancar. Nu se accepta returnari cu ramburs.

Produsele returnate trebuie sa fie complete, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, (daca a fost emis) si toate documentele cu care au fost livrate.

Daca produsele pe care le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile.

Daca produsele intrunesc conditiile de mai sus, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii produsului catre dvs, exceptand situatiile cand livrarea s-a facut la cererea dumneavoastra, in alt mod decat cel standard oferit de noi.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari.

Recomandam sa aveti grija de produsele cumparate, sa pastrati ambalajul original complet. Ambalajele originale sunt gandite incat sa protejeze produsele in timpul transportului.
In cazul returnarii produselor cu urmatoarele deficiente:
- ambalaj incomplet
- lipsa accesorii
- urme de utilizare, zgarieturi, alte defecte;
va trebui sa suportati costul direct al diminuarii valorii acestora (in functie de evaluarea lipsurilor/defectelor diminuarea valorii poate fi cuprinsa intre 10% si 50%)

Trains Addicted SRL nu este responsabila pentru produsele ce sufera deteriorari in timpul transportului, cauzate de ambalarea precara a acestora.

Nu se pot returna urmatoarele tipuri de produse:
- produsele aduse la comanda speciala a clientului si care in mod normal nu sunt comercializate de noi nefiind prezente in oferta de produse
- produsele modificate la cererea expresa a clientului
- produsele cu lipsuri
- produsele modificate de client
- produsele din categoria "consumabilelor" decat daca acestea sunt sigilate
- produsele la care s-au montat accesorii in mod ireversibil si nu pot fi aduse la forma lor initiala
- produsele de tipul "kit de construit" care au piese lipsa sau la care s-a inceput asamblarea lor in mod ireversibil sau din alte motive nu pot fi aduse la forma lor initiala
- produsele din categoria vitrine, care au fost desigilate
- produsele din tipul documentatie (reviste/cd-uri/publicatii), exceptand cele care se livreaza sigilate si se returneaza tot sigilate.

Vom efectua rambursarea sumelor platite de dvs. folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 

 Termeni si conditii    Politica de retur    Anpc

Powered by   Web3 CMS