CUMPĂRĂ 0
COMANDĂ
ACUM

0742.055.532
0733.120.505

contact@trains-addicted.ro

RomânăEnglish

Regulament tombola trains-addicted.ro

 

Regulament Tombola "Trains-Addicted”

 

Art. 1. Organizatorul concursului.

Organizatorul concursului “Castiga o locomotiva CFR, la scara H0”, este S.C. Trains Addicted S.R.L., cu sediul in Cluj Napoca, str. Muresului, Nr. 58, judetul Cluj, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J12 / 2257 / 27.11.2009, Cod Unic de Inregistrare fiscala RO 26273667.

Tombola se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”), obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. Eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.trains-addicted.ro.

Art. 2. Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 10 decembrie 2023 - 20 ianuarie 2024, pe site-ul www.trains-addicted.ro.

Art. 3. Dreptul de participare si conditii de participare

Concursul “Castiga o locomotiva cu abur CFR, la scara H0” este accesibil tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania.

Participantii trebuie sa fie posesori ai unui buletin de identitate sau CI (cu un CNP valabil, ce poate fi verificat). La acest concurs nu pot participa colaboratori ai firmei S.C. Trains Addicted S.R.L.

Prin participarea la aceasta tombola, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a inregistrarii in baza de date de consumatori a companiei S.C. Trains Addicted S.R.L. si a primirii oricaror tipuri de mesaje legate de campanie, din partea Organizatorului, pe intreg parcursul concursului. Scopul constituirii bazei de date este desemnarea castigatorilor campaniei.

Art. 4. Mecanismul tombolei

Pentru a fi inscris in tombola, fiecare participant trebuie sa inregistreze comenzi de pe site-ul www.trains-addicted.ro, in valoare cumulata de minim 250 lei, in perioada campaniei 10 decembrie 2023 - 20 ianuarie 2024.

Pentru fiecare suma de 250 lei cheltuita se va acorda cate un cupon de tombola (nu trebuiesc comenzi separate a 250 lei fiecare). Cupoinul constra intr-un cod format din cifre si/sau litere, trimis pe email.

Comenzile se pot inregistra online, prin email sau prin telefon. Sunt luate in calcul si comenzile pentru produse ce se aduc la comanda, si nu se afla pe stocul fizic, dar livrabile pana in 20 ianuarie 2024 (se ia in calcul termenul de livrare estimat de trains-addicted.ro la data inregistrarii comenzii si nu termenul efectiv al livrarii)

Fiecare participant ce indeplineste conditiile de participare, va primi prin email un cupon de participare la tombola, care va fi inscris in lista de extragere a castigatorilor.
Participantii, a caror valoare cumulata a comenzilor depaseste suma de 250 lei, vor primi prin email cate un cupon de participare suplimentar, pentru fiecare suma de 250 lei, suplimentara.
(de exemplu pentru o suma cumulata de peste 500 lei se acorda 2 cupoane de participare, pentru o suma cumulata de peste 750 lei se acorda 3 cupoane de participare, etc.)

Clientii care inregistreaza comenzi in perioada campanie au dreptul de a nu participa la tombola, daca isi manifesta aceasta dorinta.

Ne rezervam dreptul de a nu permite participarea la tombola a acelor clienti care anuleaza comenzi plasate inainte de perioada tombolei, cu scopul de a le inregistra din nou in perioada tombolei.

Art.5. Desemnarea castigatorilor

Castigatorii premiilor vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti cu ajutorul site-urilor www.random.org si www.miniwebtool.com si va fi anuntat, in data de 25 ianuarie 2024, pe pagina campaniei si pagina de Facebook.

In momentul anuntarii castigatorilor, este posibil sa fie publicata lista de participant. Aceasta va contine doar cupoanele de tombola si numele participantilor. Nu vor fi publicate nici un alt fel de date personale.

Fiecare castigator are dreptul de a participa o singura data la tombola, astfel nici un participant nu poate castiga mai mult de 1 premiu, chiar daca are mai multe cupoane de participare la tombola.

Castigatorii vor fi contactati pe adresa de mail, inregistrate in conturile de clienti. Data limita pentru revendicarea premiilor este 15 februarie 2024.

Art. 6. Premiile acordate

Valoarea totala a premiilor este de 5620 lei. Premiile acordate sunt urmatoarele:

5 x Premiu Cupon cumparaturi in valoare de 300 lei fiecare.

1 x Marele premiu Set doua locomotive diesel-hidraulice tip LDH 1250: locomotiva nr. 80-216-4 in vopsire rosu inchis si locomoriva nr. 80-0332-9 in vopsire gri (CFR Marfa). Ambele modele sunt echipate cu decodor cu sunet si cuple digitale. Acest premiu este in valoare de 4120 lei.

Castigatorii au obligatia sa raspunda la telefon/email cand va fi contactat de catre organizator sau reprezentantii acestuia, pentru a se stabili modalitatea de inmanare a premiilor. Fiecare castigator va fi contactat de maxim 3 ori, in termen de 10 zile lucratoare de la incheierea campaniei. Daca in urma contactarii participantul nu raspunde la telefon/email, acesta pierde calitatea de castigator. Convorbirile telefonice nu vor fi inregistrate.

Premiile se vor trimite prin curier rapid, transport gratuit sau, in cazul ridicarii de la sediul firmei S.C. Trains Addicted S.R.L., predarea se va face prin semnarea unui process verbal de predare-primire.

Art. 7. Erori, comunicari publicitare necorespunzatoare.

Organizatorul, precum si alte persoane implicate in tombola nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli de tipar de pe comunicarile publicitare.

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi in responsabilitatea organizatorului. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativi de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei campanii promotionale.

Art. 8. Confidentialitatea datelor.

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Art. 9. Forta majora.

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament

Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor la promotie, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

Art. 10. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Tombola, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului. Prezentul regulament este guvernat de legislatia romaneasca. In cazul in care una sau mai multe prevederi ale acestui regulament sunt declarate nule si neavenite sau neexecutorii, celelalte clause vor ramane in vigoare.

 

Organizator S.C Trains Addicted S.R.L.,

Prin impurtenicit Vescu Florin Bogdan.



Termeni si conditii    Politica de retur    Anpc

Powered by   Web3 CMS